Naruči knjigu

Knjiga “Vodopadi Srbije” autora Dragovana Stojadinovića – Suleta je tvoj idealan vodič kroz najlepše i najskrivenije vodopade Srbije. U ovoj knjizi ćeš pronaći detaljne opise preko 80 vodopada, sa informacijama o njihovoj lokaciji, visini, pristupačnosti i prirodnom okruženju. Šta te očekuje u knjizi?
  •  Saznajte sve o najlepšim vodopadima Srbije.
  • Uživajte u prelepim slikama koje dočaravaju čaroliju svakog vodopada.
  • Precizne lokacije, saveti za pristup i najbolje vreme za posetu.
Uz svaku kupljenu knjigu dobijate i detaljnu mapu sa precizno obeleženim lokacijama svih vodopada opisanih u knjizi.
Cena knjige je 2500rsd + PTT troškovi. Plaćanje je moguće isključivo pouzećem prilikom preuzimanja!
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Na ovaj mail će ti stići potvrda o porudžbini.
Broj telefona je potreban najviše poštaru da može da te pozove da izađeš po paket, a nama dobro dođe ukoliko fale neke informacije za dostavu.

Šta te očekuje unutra?

200 stranica neverovatnih prirodnih predela sad detaljnim opisima i fotografijama, vodičem za putovanja i puno saveta za avanturiste!
Kanjon Brnjice

Otkrij skrivena prirodna blaga

Na preko 150 stranica, otkrij spektakularne vodopade Srbije kroz zapanjujuće fotografije i detaljne opise. Ova knjiga je tvoj vodič do najlepših prirodnih bisera naše zemlje.

Mape Vodopada Srbije

Vodič za avanturiste

Bez obzira da li si iskusni putnik ili tek počinješ svoje avanture, ova knjiga ti pruža praktične informacije o tome kako stići do svakog vodopada, najbolja vremena za posetu i šta još istražiti u okolini.

Fotografije vodopadi srbije

Fotografski užitak

Uživaj u visokokvalitetnim fotografijama koje dočaravaju svu lepotu i veličanstvenost vodopada Srbije. Svaka stranica te vodi kroz vizuelno putovanje koje će te ostaviti bez daha.

Poklon knjiga Vodopadi Srbije

Savršen Poklon

Tražiš savršen poklon za ljubitelja prirode ili avanturistu? "Vodopadi Srbije" je idealan izbor koji će obradovati i inspirisati svakog ko voli prirodu i istraživanje. Poruči svoj primerak danas!

Otkrij vodopade našeg regiona

Svaki vodopad dolazi sa detaljnim opisom, slikama i savetima za posetu. Krenit na putovanje kroz prirodne lepote koje oduzimaju dah!

Imaš pitanja? Javi nam se!

Ako imaš bilo kakva pitanja, želiš dodatne informacije o knjizi ili samo želiš da podeliš svoje utiske, slobodno nas kontaktiraj putem maila info@vodopadisrbije.com Tu smo da pomognemo i odgovorimo na sve tvoje upite.

Otkrijte i istražite najlepše vodopade Srbije uz naš vodič. Pratite nas na društvenim mrežama za najnovije informacije i inspiraciju.

Napravljeno s ljubavlju prema prirodi by dunjacvetkovic.com

2024 © Sva prava su zaštićena